Welkom

Welkom op de vernieuwde website van Salon Haar & Zo. We zijn gevestigd in Makkum. Op deze website kunt u al onze behandelingen en producten bekijken. U kunt eenvoudig zelf een afspraak maken via onze online booking op het tijdstip dat u het beste uitkomt.


Sinds maart 2011 kunt u Salon Haar & Zo vinden in het centrum van Makkum. In de salon zijn we van alle markten thuis en gaan we volledig met de nieuwste trends mee. Met onze eigen visie en klantgerichtheid zijn uw wensen wat betreft het knippen, kleuren en stylen altijd het uitgangspunt.

Nieuws & Zo

07/07/'23: PUNE Event

Wij zullen op vrijdag 7 juli 2023 van 10.00 uur tot 14.00 uur PUNE event verzorgen om jullie kennis te laten maken met de mooie en fijne producten van onze cosmeticalijn.

Deze dag zullen en 2 visagisten van PUNE aanwezig zijn die bij een aantal van jullie een touch up make-up gaan aanbrengen. Voor de visagiste kunnen we elke drie kwartier een klant inplannen. Dat ziet er als volgt uit: 


10.00 uur

10.45 uur

11:30 uur

kwartiertje pauze 

12.30 uur 

13.15 uur


Lijkt dat je wel wat en zou je graag kennis willen maken met onze make-up lijn van PUNE, geef je dan snel op via het contactformulier, want er zijn 10 plekken beschikbaar, vol is vol.

Neem contact op

Onze Behandelingen

Al onze behandelingen in de salon beginnen met een luisterend oor naar al uw wensen op het gebied van haar. Aan de hand daarvan krijgt u van ons natuurlijk een passend advies.

En handige tip voor als u het niet goed kan uitleggen is dat u een foto meeneemt. Dat kan een foto van uzelf zijn, maar natuurlijk ook van Social Media.

Persoonlijk Contact

In onze ruime, maar kleinschalige salon vinden wij een persoonlijke benadering naar onze klanten toe ontzettend belangrijk. Klanten ervaren onze salon als gezellig en voelen zich snel op hun gemak.

Voor het geval dat u even moet wachten op uw behandeling, krijg u van ons een lekker kopje koffie of thee aangeboden.

We hopen u snel te zien in de salon!