Over Ons

Wat leuk dat u meer over ons wilt weten, we stellen ons graag aan u voor!

Hieronder komt u iets meer over ons te weten, maar het liefst vertellen we dat natuurlijk peroonlijk aan u wanneer u bij ons in de stoel zit met een lekker kopje koffie of thee.

Brigit

Eigenaresse en werkzaam als Sales District Manager en Educator bij Pro-Duo Nederland

Werkdagen:

  • Donderdag + avond
  • Vrijdag

Door mijn passie voor haarstyling heb ik al vele uitdagingen aan mogen gaan. Ik heb 11 jaar ervaring opgedaan in verschillende salons, waaronder een grote salon in Sneek waar ik de meeste jaren werkzaam ben geweest als topstylist en bedrijfsleidster. Ook heb de caribische sfeer mogen proeven terwijl ik als haarstylist in de spa op het cruiseschip Celebrity Century werkte, wat een geweldige ervaring heb ik daar beleefd.

Sinds maart 2011 ben ik Salon Haar & Zo gestart, een moderne salon waar de klant centraal staat.

Om goed op de hoogte te blijven van alle trends wordt er met regelmaat cursussen gevolgd. Eind 2017 begon mijn training om klaargestoomd te worden als educator voor Paul Mitchell Benelux en Kemon. Naast de werkzaamheden in de salon geef ik dus ook als freelancer trainingen aan andere haarstylisten.

Anneke

Allround haarstylist

Werkdagen:

  • Dinsdag
  • Donderdag
  • Vrijdag + avond

Vanaf 1 april 2021 werkt deze enthousiaste kapster bij Salon Haar &Zo. Nadat ze afstudeerde van de kappersopleiding ROC Emmeloord is ze 8 jaar werkzaam geweest in een salon in Sneek.

Deze goedlachse kapster vindt alles interessant op het gebied van haar en niets is haar te gek. Verder is ze erg enthousiast en houdt ze van een gezellig praatje.