Welkom

Welkom op de website van Salon Haar & Zo. We zijn gevestigd in Makkum. Op deze website kunt u al onze behandelingen en producten bekijken. U kunt eenvoudig zelf een afspraak maken via onze online booking op het tijdstip dat u het beste uitkomt.


Sinds maart 2011 kunt u Salon Haar & Zo vinden in het centrum van Makkum. In de salon zijn we van alle markten thuis en gaan we volledig met de nieuwste trends mee. Met onze eigen visie en klantgerichtheid zijn uw wensen wat betreft het knippen, kleuren en stylen altijd het uitgangspunt.

Nieuws & Zo

  • Sinds november 2023 zijn de openingstijden veranderd.

Onze Behandelingen

Al onze behandelingen in de salon beginnen met een luisterend oor naar al uw wensen op het gebied van haar. Aan de hand daarvan krijgt u van ons natuurlijk een passend advies.

En handige tip voor als u het niet goed kan uitleggen is dat u een foto meeneemt. Dat kan een foto van uzelf zijn, maar natuurlijk ook van Social Media.

Persoonlijk Contact

In onze ruime, maar kleinschalige salon vinden wij een persoonlijke benadering naar onze klanten toe ontzettend belangrijk. Klanten ervaren onze salon als gezellig en voelen zich snel op hun gemak.

Voor het geval dat u even moet wachten op uw behandeling, krijg u van ons een lekker kopje koffie of thee aangeboden.

We hopen u snel te zien in de salon!

Adres

Plein 5
8754 ER Makkum (fr.)

E-mail

info@haar-zo.nl

Telefoon

0515 - 233630

Neem contact op