Kerstvakantie

Tijdens de kerstvakantie is de salon gesloten van 30 december t/m 6 januari 2020. Natuurlijk kunt u alvast online een afspraak inplannen voor na de vakantie.


Zomervakantie

Het is zomer en de vakanties staan weer voor de deur!! Ook wij gaan er even tussenuit en daarom is tijdens de zomervakantie de salon gesloten van 29 juli t/m 19 augustus 2019. Natuurlijk kunt u alvast online een afspraak inplannen voor na de vakantie.

Fijne vakantie iedereen en lekker genieten van het mooie weer!


Wij willen u hiervan op de hoogte brengen zodat u begrijpt waarom deze prijsstijging plaatsvindt. Deze stijging zal in de gehele branche plaats vinden en is niet salon gerelateerd.

Transparant over prijsverhoging!

De Nederlandse regering heeft besloten per 1 januari 2019 de BTW op levensmiddelen te verhogen, waaronder ook de behandelingen bij de kapper. De BTW zal verhoogd worden van 6 naar 9%. Dit is een flinke verhoging waarvoor wij kappers en vakbonden de afgelopen jaar flink gestreden hebben om dit te voorkomen, helaas is dat niet gelukt!

Ook heeft er een flinke stijging van de loonkosten plaatsgevonden in de kappersbranche. De lonen zijn het afgelopen jaar met ruim 5% gestegen ten opzichte van voorgaande jaren. Dit komt door nieuwe afspraken in de CAO.

Met deze twee grote kostenstijgingen zijn wij helaas genoodzaakt onze prijzen per 1 Januari 2019 te verhogen.